Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

McBoyd

Problem with site URLS.

8 posts in this topic

Take for example..

http://www.rangerspedia.org/index.php/Gillespie,_George

As you can see it links up until the ,_ part, at which point it stops.

I have to use this as text, and then link all the text highlighted to actually create a hyperlink to the page..

http://www.rangerspedia.org/index.php/Gillespie,_George

So the problem being, if others link to the sites pages, they will get similar?

Share this post


Link to post
Share on other sites

its doing it with Sky Sports and BBC links aswell

Share this post


Link to post
Share on other sites

its doing it with Sky Sports and BBC links aswell

I gather the _, is confusing it?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I guess its something on the board that doesn't like the _

Share this post


Link to post
Share on other sites

I guess its something on the board that doesn't like the _

:anguish::lol:

...BADGER! :craphead:

Share this post


Link to post
Share on other sites

I guess its something on the board that doesn't like the _

:anguish::lol:

...BADGER! :craphead:

:lol:

He also needs to try and up the max upload file size

Share this post


Link to post
Share on other sites

That was happening with me and I didn't know if it was an RM problem or if URL's just don't work anymore with comma's in them. :mellow:

Share this post


Link to post
Share on other sites

its something to do with how the board deals with links i think

Share this post


Link to post
Share on other sites


Guest
This topic is now closed to further replies.