Linfield & Blackpool

thebooler

So, not long now till we get tae see the Rangers in action again before our quest for 4 IAR kicks off.

Who's all heading over tae Belfast and doon tae the English Benidorm?

I'm heading over tae the Linfield game on Gary Cook's bus, and then the train doon tae Blackpool oan the Monday for a couple of days.

Looking forward tae both trips and canny wait tae get intae gear again.

So, not long now till we get tae see the Rangers in action again before our quest for 4 IAR kicks off.

Who's all heading over tae Belfast and doon tae the English Benidorm?

I'm heading over tae the Linfield game on Gary Cook's bus, and then the train doon tae Blackpool oan the Monday for a couple of days.

Looking forward tae both trips and canny wait tae get intae gear again.

Stick me one oot aswell mate :sherlock:

Hopefully the first team is going to Belfast this year because last year at the Glentoran game it was all youuth/reserve players bar Velicka.

I wasn't overly concerned about who played in the Glentoran game to be honest.

Infact, I couldnae even a telt ye the fuckin score efter the game if ye had asked! :beer1: